Hoe krijg je dikker haar?

Hoe werkt het?

TRIX Basic Fibers

  • Eenvoudig aan te brengen
  • Geschikt voor alle haarkleuren / Direct resultaat
  • Gratis demonstratie op afspraak

22,50Opties selecteren

Trix Basic Fibers

Trix Basic Fibers is gericht op het behalen van direct resultaat door de hoofdhuid te camoufleren en zo de haren dikker en voller te laten lijken. De fibers zijn eenvoudig te gebruiken en zijn beschikbaar in onderstaande kleuren. Door op de blauwe button ‘Opties Selecteren’ te klikken vind je de kleur die bij jouw haarkleur past.

Ingrediënten

Keratine

Natuurlijke eiwitten

TRIX Basic Fibers

aanbrengen

1. Hoofdhuid is zichtbaar

Door overmatig haaruitval is de hoofdhuid zichtbaar. Je kunt Trix Fibers gebruiken om dit te camoufleren.

2. Aanbrengen Trix Fibers

Strooi de fibers over de plekken die je wilt camoufleren. De fibers zullen zich hechten aan de haren.

3. Het haar oogt voller en dikker

De Trix Fibers hechten zich aan de haren waardoor de hoofdhuid minder zichtbaar is. Het haar oogt nu dikker en voller. Tip: fixeer de fibers nog beter door haarlak te gebruiken.

Hoe krijg je dikker haar?

 

Wil je direct een zichtbare oplossing voor het dunner wordend haar? Trix Fibers geven onmiddellijk resultaat!

Trix Fibers is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en geschikt voor mensen van iedere leeftijd. Waar je bij Trix Basic voedingssupplementen enige tijd nodig hebt om resultaat te zien, maak je met Trix Fibers meteen een zichtbaar verschil. Breng de fibers op de juiste manier aan zodat deze de zichtbare hoofdhuid camoufleren. Het haar oogt hierdoor direct dikker en voller! Dit product is dus uitstekend te combineren met Trix Basic voedingssupplementen.

Door overmatige haaruitval kan de hoofdhuid zichtbaar worden. Strooi de Trix Fibers over de gebieden waar de hoofdhuid zichtbaar wordt. Trix Fibers voegt zich op natuurlijke wijze samen in je eigen haar. De haren worden optisch dikker omdat de gebieden waar de hoofdhuid zichtbaar wordt zijn gecamoufleerd. Met een beetje oefening kun je hiermee spectaculaire resultaten boeken!

Trix Fibers zijn voor het oog haarverdikkende vezels van 100% natuurlijke keratine. Het is snel en eenvoudig aan te brengen. De kleine vezeltjes hechten zich door statische elektriciteit aan je haar. Voor een optimaal effect was je het haar eerst zonder conditioner. Vervolgens droog je en style je het haar naar eigen wens. Breng de fibers altijd aan op droog haar. Door de fibers op een juiste manier aan te brengen oogt je haar meteen voller en dikker. De fibers doen hun werk totdat je het haar wast of grondig borstelt. De fibers zullen niet zomaar uitvallen. Tip: fixeer de vezels door haarlak te gebruiken voor een nog betere hechting! Nog een tip: mocht je haar erg glad zijn gebruik dan ook een beetje haarlak vóórdat je de fibers aanbrengt.

De fibers zijn 100% uitwasbaar. Zodra je de haren wast met een shampoo worden de fibers verwijderd. Deze zijn zo klein en fijn dat ze via het doucheputje afgevoerd kunnen worden. De fibers zijn biologisch afbreekbaar en niet belastend voor het milieu.

De Trix Fibers zijn verkrijgbaar in negen kleuren: zwart, donkerbruin, bruin, lichtbruin, donkerblond, middenblond, blond, lichtgrijs en grijs. Om nog dichter bij je eigen haarkleur te komen kunnen de kleuren gemengd worden. De strooibusjes kunnen eenvoudig geopend worden om een andere kleur toe te voegen. Meng de twee kleuren voorzichtig met behulp van bijvoorbeeld de achterkant van een theelepeltje.

De fibers zijn standaard verpakt in een strooibus. Er zijn ook voordelige navulverpakkingen te bestellen zodat je telkens de strooibus kunt hervullen.