Skip to main content
Deze info kun je o.a. delen via Facebook, Whatsapp en Linkedin

Hier vind je de meest gestelde vragen over ‘haar sneller laten groeien’. Het antwoord van de tricholoog vind je eronder. Klik op de onderstreepte woorden om snel door het artikel heen te browsen of gebruik de zoekfunctie ‘control f’ om een specifieke term te vinden. Staat je vraag er niet bij? Neem contact op!

Kan ik mijn haar sneller laten groeien?

Bij een verstoorde haargroei kun je je haar sneller laten groeien. De oorzaak van een verstoorde haargroei is vaak een haaraandoening of een vitaminetekort. De meest voorkomende haaraandoeningen zijn alopecia androgenetica en een telogeen effluvium. Een vitaminetekort kun je verhelpen met voedingssupplementen van TRIX Basic. Hierin zijn de essentiële haarvitaminen verwerkt, aangevuld met met stoffen waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze de haargroei bevorderen en ondersteunen.

Anderen lezen ook: je haar sneller laten groeien

Wat is een haarverdikker?

Met een haarverdikker worden haarvezels en hair fibers bedoeld. Dit zijn microscopisch kleine vezels die je via een strooibusje in je haar strooit. De haarvezels hechten zich aan jouw haren. Hierdoor lijken je haren dikker, is je hoofdhuid bedekt en oogt je kapsel voller.

Anderen lezen ook: hair fibers

Kun je met TRIX Basic Fibers dun haar dik maken?

Ja, je kunt dun haar dik maken door het haar te verdikken met haarvezels (hair fibers). De microscopisch kleine vezels van TRIX Basic strooi je op de dunbehaarde plekken op je hoofd. De haarvezels hechten zich aan jouw haren waardoor je dikker haar krijgt. De vezels zijn zó klein en dun dat niemand ze zal opmerken.

Was je haar eerst zonder conditioner. Droog en style je haar zoals je wilt. Strooi de hair fibers over de dunne haren. De hair fibers voegen zich op natuurlijke wijze samen met je eigen haar. Gebruik vervolgens haarlak voor een nog betere hechting.

Anderen lezen ook: haar dikker maken

Hoe kun je dun haar dikker maken?

Je kunt dun haar dikker maken met hair fibers, voedingssupplementen en geneesmiddelen. Door hair fibers te gebruiken oogt je kapsel direct voller en dikker. Met voedingssupplementen pak je het haarprobleem op natuurlijke wijze van binnenuit aan. De voedingssupplementen van TRIX Basic bevatten de belangrijkste vitaminen en bouwstoffen die wetenschappelijk hebben aangetoond het proces van haarwisselingen te bevorderen en ondersteunen. Met het geneesmiddel dutasteride los je het haarprobleem het meest efficiënt op. LET OP: dutasteride is alleen geschikt indien je belast bent met erfelijke kaalheid.

Anderen lezen ook: haar sneller laten groeien

Kan iedereen dikker haar krijgen?

Ja, zowel mannen als vrouwen kunnen dikker haar krijgen. Indien je van plan bent om geneesmiddelen tegen haaruitval te gebruiken is het van belang om eerst te bepalen of er sprake is van een haaraandoening zoals erfelijke kaalheid of een telogeen effluvium.

Wat is een goede shampoo voor dun haar?

Er zijn geen shampoos die de huidbarrière kunnen passeren. Hierdoor is het niet mogelijk om met een shampoo je haargroei te beïnvloeden. Een specifieke shampoo voor dun haar bestaat dus niet. Een mogelijke uitzondering hierop zijn shampoos met Aminexil. Om dikker haar te krijgen kun je beter kijken naar voedingssupplementen met haarvitaminen en saw palmetto erin.

Anderen lezen ook: dun haar dik maken

Hoe kan ik mijn haar verdikken?

Je kunt je haar verdikken met de hair fibers van TRIX Basic. Deze microscopisch kleine vezels strooi je over de dunbehaarde plekken op je hoofd. De haarvezels hechten zich aan jouw haren waardoor je dikker haar krijgt. Een ongetraind oog merkt de hair fibers in jouw haar niet op.

Anderen lezen ook: dikker haar krijgen

Wat zijn haarvezels?

Haarvezels is het Nederlandse woord voor hair fibers. Hiermee kun je je haar verdikken, vandaar dat het ook wel een haarverdikker genoemd wordt. Mensen gebruiken haarvezels om hun haar dikker en hun kapsel voller te laten ogen. Haarvezels zijn eenvoudig aan te brengen en geven direct resultaat.

Anderen lezen ook: haarverdikker

Hoe kun je dik haar krijgen?

Je kunt dik haar krijgen door het gebruik van hair fibers, voedingssupplementen of geneesmiddelen. Door hair fibers te gebruiken oogt je kapsel direct voller en dikker. Voedingssupplementen pakken het haarprobleem op natuurlijk wijze aan. De voedingssupplementen van TRIX Basic bevatten de belangrijkste vitaminen en bouwstoffen die wetenschappelijk hebben aangetoond het proces van haarwisselingen te ondersteunen en bevorderen. Indien je belast bent met erfelijke kaalheid is het geneesmiddel dutasteride het meest doeltreffend. Raadpleeg hiervoor de huisarts of een gespecialiseerde haarkliniek.

Anderen lezen ook: haar verdikken

Hoe gebruik je hair fibers?

Was je haar eerst zonder conditioner. Droog en style je haar zoals je wilt. Strooi de hair fibers over de dunne haren. De hair fibers voegen zich op natuurlijke wijze samen met je eigen haar. Gebruik vervolgens haarlak voor een nog betere hechting.

Zodra je je haar met shampoo wast worden de hair fibers verwijderd. De microscopische haarvezels spoelen eenvoudig weg door het doucheputje. De hair fibers zijn biologisch afbreekbaar en niet belastend voor het milieu.

Anderen lezen ook: hoe krijg je dikker en langer haar

Kan ik met TRIX Basic voller haar krijgen?

Ja, je kunt voller haar krijgen door voedingssupplementen, hair fibers en geneesmiddelen te gebruiken. Door hair fibers te gebruiken oogt je kapsel direct voller en dikker. Met voedingssupplementen pak je het haarprobleem op natuurlijke wijze van binnenuit aan. De voedingssupplementen van TRIX Basic bevatten de belangrijkste vitaminen en bouwstoffen die wetenschappelijk hebben aangetoond het proces van haarwisselingen te bevorderen en ondersteunen. Met het geneesmiddel dutasteride los je het haarprobleem het meest efficiënt op. LET OP: dutasteride is alleen geschikt als je belast bent met erfelijke kaalheid.

Kan ik dikker haar van pillen (tabletten) krijgen?

Ja, als je belast bent met erfelijk kaalheid kun je dikker haar van pillen krijgen. TRIX Basic Alpha bevat o.a. een zeer geconcentreerd extract van saw palmetto. Deze natuurlijke stof remt het proces van kaal worden.

Anderen lezen ook: arganolie haar

Dikker haar krijgen mannen

Mannen kunnen dikker haar krijgen door een haarverdikker aan te schaffen, voedingssupplementen in te nemen of geneesmiddelen te gebruiken. Het is van belang om eerst te weten of je een haaraandoening hebt. Raadpleeg hiervoor deze test, je huisarts of een gespecialiseerde haarkliniek.

Anderen lezen ook: haar sneller laten groeien

Hoe krijg ik dikker haar?

Als antwoord op de vraag ‘hoe krijg ik dikker haar’ zijn er twee manieren. Namelijk op cosmetische wijze en op natuurlijke wijze. Op cosmetische wijze gebruik je een haarverdikker, zoals TRIX Hair Fibers. Als je op natuurlijke wijze dun haar dikker wilt maken kun je de voedingssupplementen van TRIX Basic gebruiken. Deze bevatten de essentiële vitaminen voor haar, aangevuld met ingrediënten die wetenschappelijk hebben aangetoond een gezonde haargroei te bevorderen.

Anderen lezen ook: dun haar dik maken

Kan ik mijn haargroei versnellen?

Het is lastig om haargroei te versnellen als er geen sprake is van een haarafwijking. Toch zijn er enkele mogelijkheden. Een daarvan is het gebruik van het natuurlijk hormoon melatonine – verkrijgbaar in de vorm van een voedingssupplement. De andere mogelijkheid is de toepassing van een bloedvat verwijdende vloeistof op de hoofdhuid (minoxidil).

Anderen lezen ook: haar sneller laten groeien

Hoe krijg je dikker en langer haar?

Als antwoord op de vraag ‘hoe krijg je dikker en langer haar’ zijn er twee manieren. Namelijk op cosmetische wijze en op natuurlijke wijze. Op cosmetische wijze kun je dikker haar krijgen door een haarverdikker te gebruiken. Een haarverdikker bestaat uit microscopisch kleine vezels die je in je haar strooit. Deze haarvezels hechten zich aan jouw haren. Hierdoor lijken je haren dikker, is je hoofdhuid bedekt en oogt je kapsel voller.

Op natuurlijke wijze krijg je dikker en langer haar door het innemen van voedingssupplementen. Een tekort aan vitamine voor haargroei is een mogelijke oorzaak van haaruitval. Door je dieet aan te vullen met voedingssupplementen ben je er zeker van dat je voldoende haarvitaminen binnenkrijgt.

Anderen lezen ook: shampoo voor dikker haar

Hoe kun je je haar sneller laten groeien?

Het is mogelijk dat je haargroei tijdelijk verstoord is geraakt doordat je een heftig stressmoment beleefd hebt. In dit geval is er sprake van een telogeen effluvium, oftewel haaruitval door stress. Je kunt je haar sneller laten groeien door TRIX Basic Beta te gebruiken. Dit voedingssupplement bevat ingrediënten die wetenschappelijk hebben aangetoond een gezonde haargroei te ondersteunen. Hieraan zijn de essentiële vitaminen voor haargroei toegevoegd.

Anderen lezen ook: dik haar krijgen

Hoe krijg je dikker haar?

Als antwoord op de vraag ‘hoe krijg je dikker haar’ zijn er twee manieren. Namelijk op cosmetische wijze en op natuurlijke wijze. Op cosmetische wijze gebruik je een haarverdikker. Hiermee oogt je kapsel direct voller en je haren dikker. Als je op natuurlijke wijze dun haar dik wilt maken kun je voedingssupplementen gebruiken. De voedingssupplementen van TRIX Basic bevatten de essentiële vitaminen voor haar, aangevuld met ingrediënten die wetenschappelijk hebben aangetoond een gezonde haargroei te bevorderen.

Anderen lezen ook: haarverdikker

Kan ik met TRIX Basic mijn haar dikker maken?

Ja, je kunt je haar dikker maken op drie manieren.

1. Voedingssupplementen (resultaat op langere termijn, maar wel blijvend)
Een tekort aan vitamine voor haargroei is een mogelijke oorzaak van haaruitval. Door je dieet aan te vullen met voedingssupplementen ben je er zeker van dat je voldoende haarvitaminen binnenkrijgt. Hierdoor worden je haarzakjes goed gevoed, zodat deze gezonde dikke haren gaan produceren. Indien je belast bent met erfelijke kaalheid is een voedingssupplement met saw palmetto de juiste keuze.

2. Geneesmiddelen (resultaat op langere termijn, maar wel blijvend)
Indien je belast bent met erfelijke kaalheid (zie: Doe de test!) zijn geneesmiddelen zoals finasteride en dutasteride zeer efficiënte opties.

3. Op cosmetische wijze (direct resultaat)
Je kunt dun haar dik maken door hair fibers te gebruiken. Dit zijn microscopisch kleine vezels die je in je haar strooit. De haarvezels hechten zich aan jouw haren en aan de hoofdhuid. Hierdoor lijken je haren dikker, is je hoofdhuid bedekt en oogt je kapsel voller.

Anderen lezen ook: dikker haar pillen

Wat doet arganolie voor mijn haar?

Arganolie voor haar is een mix die o.a. bestaat uit, antioxidanten, vetzuren en vitamine E. Arganolie houdt haar soepel. Verder legt de olie een beschermend laagje aan waardoor je het haar beter kan kammen. Daarbij zorgt arganolie ervoor dat je haar het vocht beter vasthoudt en heeft het een glanzende werking op je haar. Als je je haar sneller laten groeien wilt, overweeg dan voedingssupplementen om zo je haren van binnenuit te voeden met de juiste bouwstoffen.

Anderen lezen ook: arganolie kopen

Waar kun je arganolie kopen?

Je kunt arganolie kopen op deze website. Als je haar sneller laten groeien wilt, overweeg dan voedingssupplementen om zo je haren van binnenuit te voeden met de juiste bouwstoffen.

Bepaal hier of een voedingssupplement voor jou geschikt kan zijn, doe de test!

Wat is een goede shampoo voor dikker haar?

Er bestaat geen shampoo die de huidbarrière kan passeren. Dit maakt het onmogelijk om met shampoos je haargroei te versnellen. Een specifieke shampoo voor dikker haar bestaat dus niet. Een mogelijke uitzondering hierop zijn shampoos met Aminexil. Om dikker haar te krijgen kun je beter kijken naar voedingssupplementen met haarvitaminen en saw palmetto erin.

Anderen lezen ook: voller haar krijgen

TRIX Basic Fibers

  • Gratis demonstratie op afspraak
  • Direct resultaat
  • Onzichtbaar voor het blote oog

22,5031,25Opties selecteren

TRIX Basic Alpha

  • Speciaal ontwikkeld voor erfelijke kaalheid
  • Ondersteunt natuurlijk herstel bij haaruitval
  • Zeer geconcentreerd saw palmetto extract 15:1

18,35Toevoegen aan winkelwagen

TRIX Basic Beta

  • Speciaal ontwikkeld voor haaruitval bij ‘stress’
  • Draagt bij aan onderhoud van normaal haar
  • Bevat de natuurlijke bouwstoffen voor het haar

18,35Toevoegen aan winkelwagen


Deze info kun je o.a. delen via Facebook, Whatsapp en Linkedin
0