Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn product geleverd?

Bestellingen die op werkdagen van maandag tot en met vrijdag voor 16:00 uur worden geplaatst en betaald worden dezelfde dag verzonden. Je ontvangt in een aparte e-mail een track en trace-code, zodat je het pakket en de aflevertijd kunt volgen. Pakketten worden bezorgd door DHL. Bestellingen in het weekend of op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

Hoe laat wordt mijn pakket bezorgd?

Nadat je bestelling is opgehaald door DHL zijn wij afhankelijk van hun snelheid van leveren. Wij hebben dan geen enkele invloed meer op je bestelling en kunnen ook niets meer veranderen. DHL bezorgt je pakket van maandag tot en met zaterdag, in verschillende tijdvensters.

Wat gebeurt er als het pakket niet kan worden afgeleverd?

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en het pakket ook niet bij de buren kan worden afgeven, dan laat DHL een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je op de ‘bezorger gemist’ pagina op de DHL website aangeven wanneer zij weer bij je langs kunnen komen. Je kunt er ook voor kiezen om het pakket bij de buren te laten bezorgen of bij een DHL Parcelshop of DHL Parcelstation. Indien je geen keuze maakt wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden (tot maximaal vier keer). Neem bij het afhalen in een parcelshop altijd legitimatie mee.

Zijn er verzendkosten?

Je betaalt een tegemoetkoming in verpakkings- en verzendkosten van €3,95. Bij bestellingen boven €70,- worden geen verzendkosten berekend. Voor België geldt een bedrag van €95,-

Bestellen in het weekend en op feestdagen

Bestellingen op vrijdag na 16:00 uur of op zaterdag/zondag zullen op de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden worden. Hou daarom bij zaterdagen, zon- en feestdagen rekening met twee dagen levertijd.

Kan ik ook vanuit vanuit België bestellen?

Voor België geldt een levertijd van twee tot drie werkdagen na verzending. Er wordt €16,35 in rekening gebracht voor verzending. Indien je bestelling een waarde heeft van €95,00 of meer is verzending kosteloos.

Speciale wensen?

Heb je speciale wensen? Vermeld deze in het veld “Opmerkingen” bij de bestelling.

Vragen?

Bij vragen over je bestelling kun je altijd gebruikmaken van het contactformulier of mailen naar info@trixbasic.nl. Vermeld dan ook even je ordernummer.

Retourneren

Je hebt de bestelling ontvangen, maar wilt deze (gedeeltelijk) aan ons retourneren? Dan kan je aankoop volgens de wet Koop op Afstand binnen 14 werkdagen geretourneerd worden. Als je gebruikmaakt van het herroepingsrecht stuur je de producten terug in de originele verzendverpakking of een soortgelijke, stevige verpakking. Producten die retour gezonden worden moeten ongeopend en ongebruikt zijn en verpakt zijn in de originele verpakking. Voedingssupplementen worden gezien als voeding en mogen wettelijk niet geretourneerd worden, tenzij je abusievelijk een ander product ontving dan bestelde was.

Klik hier voor het retourformulier

Aankoopbedrag retour

Bij een beroep op het herroepingsrecht worden alle relevante overgemaakte bedragen (aankoopbedrag en eventuele bezorgkosten) binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsverklaring of terugzending door ons terugbetaald via de door jou gebruikte betaalwijze.

Product ruilen?

Wilt je het product ruilen voor een ander product? Stuur dan alvast een mail naar info@trixbasic.nl met de mededeling dat je bestelling retour komt en welk product je ervoor terug wilt. Vermeld hierbij alstublieft het ordernummer. In afwachting van de retourzending reserveren wij het gewenste product. Je dient zelf de verzendkosten te betalen voor het retour zenden van het product. Na ontvangst van jouw retourzending sturen wij het nieuwe product op. De verzendkosten voor het versturen van het ruilproduct zijn voor rekening van trixbasic.nl.

Verkeerd product ontvangen?

Heb je per ongeluk niet het artikel ontvangen dat je hebt besteld? Neem dan contact op via info@trixbasic.nl, dan doen we ons best dit zo snel mogelijk op te lossen. Als je iets anders hebt ontvangen dan besteld vallen de extra verzendkosten onder onze service en ontvang je een retouretiket waarmee je kosteloos kunt retourneren.

Retourformulier

Klik hier voor het retourformulier. Je wordt vriendelijk verzocht dit te printen, volledig in te vullen en mee te sturen met de retourzending. Voedingssupplementen worden gezien als voeding en mogen wettelijk niet geretourneerd worden, tenzij je abusievelijk een ander product ontving dan besteld was.