FAQ: Meest Populair

Ontdek de vragen die iedereen stelt! Duik in onze meest populaire FAQ-pagina voor snelle antwoorden op de vragen die het belangrijkst zijn voor onze klanten.

Inklapbare content

Wat zijn de verschillende soorten haaruitval?

Haarverlies kan overal op het lichaam voorkomen en varieert sterk in oorzaak en ernst. Alleen een medische zorgverlener kan het specifieke type alopecia diagnosticeren.

Alopecia kan worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: geen littekens en littekens.

Alopecia zonder littekens:
1. Alopecia Androgenica: Ook bekend als haarverlies volgens het mannelijke en vrouwelijke patroon. Dit is het meest voorkomende type en treft ongeveer 50% van de mannen en 15% van de vrouwen. Het wordt voornamelijk beïnvloed door genetica en hormonen zoals DHT.
2. Telogeen Effluvium: Dit type ontstaat door een verstoring van de natuurlijke haargroeicyclus, wat leidt tot een kortere anagene (groei) fase en een langere telogene (verlies) fase. Het kan worden veroorzaakt door factoren zoals ziekte, slechte voeding of bepaalde medicijnen.
3. Alopecia Areata: Deze aandoening kan elk haar op het lichaam aantasten. Wanneer het specifieke gebieden treft, wordt het alopecia areata genoemd. Als het volledige kale plekken veroorzaakt, staat het bekend als alopecia totalis, en als het het hele lichaam treft, wordt het alopecia universalis genoemd. Er wordt aangenomen dat het een auto-immuunziekte is.
4. Traumatische alopecia: Net als tractie-alopecia is dit type het gevolg van herhaalde spanning op de haarschacht en de follikel, vaak als gevolg van het trekken van haar of kapsels die het haar gedurende lange perioden belasten. Het komt vaker voor bij kinderen.

Littekens bij alopecia:
Deze minder vaak voorkomende vorm, ook bekend als cicatriciale alopecia, omvat de onomkeerbare vernietiging van haarzakjes, die worden vervangen door littekenweefsel. Alle vormen van cicatriciale alopecia delen deze uitkomst, ondanks verschillende oorzaken.

Om u te helpen bij het navigeren en begrijpen van de verschillende vormen van haarverlies, bieden wij uitgebreide handleidingen die waardevolle inzichten bieden in elk type. Bekijk deze bronnen voor meer informatie over uw specifieke aandoening.

Het begrijpen van het specifieke type haarverlies is cruciaal voor een effectieve behandeling, dus raadpleeg een arts voor een juiste diagnose.

Wat zijn de verschillen tussen haarverlies bij mannen en vrouwen?

Antwoord komt zo.

Kunnen de TRIX Basic supplementen helpen bij alle soorten haaruitval?

Antwoord komt zo.

Zijn er bijwerkingen?

Antwoord komt zo.

Verdwijnt de voortgang na het stoppen van de producten?

Antwoord komt zo.

Verzenden jullie ook internationaal?

Ja, we verzenden naar veel landen over de hele wereld. Internationale levertijden kunnen variëren, afhankelijk van locatie en douaneprocedures. Wij verzenden naar de volgende landen:
HIER LIJST VAN LANDEN

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling arriveert?

De bezorgtijden variëren afhankelijk van uw locatie en de geselecteerde verzendmethode. Normaal gesproken worden bestellingen binnen 1-2 werkdagen verwerkt en in de meeste regio's binnen 5-10 werkdagen geleverd.

Hoe weet ik welk supplement het beste voor mij is?

Als je jouw specifieke type haarverlies kent, kun je onze onderstaande lijst met supplementen raadplegen die voor elke aandoening zijn afgestemd. Als je het niet zeker weet, raden we je aan onze Haarquiz te doen voor persoonlijk advies en aanbevelingen.

- TRIX Basic Alpha: afgestemd op alopecia androgenetica en dunner wordend haar
- TRIX Basic Beta: Op maat gemaakt om telogeen effluvium en stresshaaruitval aan te pakken
- TRIX Basic Gamma: afgestemd op alopecia areata en spotkaalheid

Ik weet niet zeker welk supplement geschikt voor mij is. Wat kan ik doen?

Je bent van harte welkom om contact met ons op te nemen en een intakegesprek in te plannen met onze specialisten. Neem gerust contact op en boek een intake voor persoonlijke begeleiding.

Kan ik een monster van jullie supplementen bestellen?

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een ​​sample te bestellen. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met ons klantenserviceteam.