Leren

Krijg toegang tot gedetailleerde handleidingen en informatie over de soorten haarverlies en hoe je het meeste uit onze supplementen kunt halen en de gezondheid van uw haar kunt verbeteren.

 • Dunner haar wordend - Alopecia Andogenetica

  Voor velen is haarverlies een bron van zorg en onzekerheid. Gelukkig biedt de moderne geneeskunde verschillende behandelingsopties voor alopecia androgenetica, een genetische aandoening die tot haaruitval leidt.

  Lees verder 
 • Haaruitval door stress - Telogen Effluvium

  Haarverlies is een veelvoorkomend probleem dat wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder stress. Bij blootstelling aan intense fysieke of psychologische stress kan de haargroei negatief worden beïnvloed, wat kan leiden tot een aandoening die bekend staat als telogen effluvium.

  Lees verder 
 • Plaatselijke kaalheid - Alopecia Areata

  Haarverlies kan een verontrustende ervaring zijn, die iemands zelfvertrouwen en eigenwaarde aantast. Alopecia areata, een auto-immuunziekte die tot haaruitval leidt, is een veelvoorkomend probleem.

  Lees verder 
 • Frontale Fibroserende Alopecia

  Frontale fibroserende alopecie (FFA) is een vorm van alopecia met littekenvorming waarbij haarverlies voornamelijk optreedt rond de voorste haarlijn en de slapen. Deze aandoening resulteert vaak in een terugtrekkende haarlijn en kan leiden tot permanent haarverlies als het niet wordt behandeld.

  Lees verder 
 • Haar Quiz

  Haaruitval? Beantwoord een paar vragen over jouw haar en levensstijl, en we zullen je een persoonlijk supplementenplan aanbevelen dat is afgestemd op jouw behoeften. Het duurt twee minuten.

  Lees verder 
 • Over TRIX Basic

  Intermedica Kliniek, opgericht in 2002, is uitgegroeid tot het nationale expertisecentrum voor haarziekten in Nederland. In haar twintigjarige bestaan ​​heeft de kliniek een vertrouwde plek verworven in de zorgsector in Nederland.

  Lees verder 
 • Het effect van Saw Palmetto

  Deze studie onderzoekt de effecten van Trix Basic Alpha, een 15:1-extract van zaagpalmetto, op de dekking van de hoofdhuid en de haardikte bij vrouwen met de diagnose alopecia androgenetica. Bevindingen suggereren dat dagelijks gebruik van Saw Palmetto de haardikte aanzienlijk verhoogt en de dekking van de hoofdhuid verbetert.

  Lees verder 
 • Shampoo voor haaruitval?

  De markt wordt overspoeld met talloze producten, waaronder shampoos die beweren haaruitval te stoppen of zelfs om te keren. Maar hoe effectief zijn deze shampoos eigenlijk? Kunnen shampoos tegen haaruitval werken? Laten we ons verdiepen in de feiten en de wetenschap.

  Lees verder