Waarom samenwerken met TRIX Basic?

Werk samen met TRIX Basic en breng jouw bedrijf naar een hoger niveau met vertrouwde expertise, bewezen resultaten en exclusieve voordelen. Onze klinisch geteste supplementen zijn ontwikkeld door ervaren gespecialiseerde dermatologen om de haargroei en gezondheid te bevorderen.

 • Vertrouwde Expertise

  Met ondersteuning van de Intermedica Kliniek in Wijchen (NL) worden TRIX Basic supplementen ontwikkeld door een team van ervaren specialisten en dermatologen. Je kunt vertrouwen op de expertise achter onze producten.

 • Bewezen Resultaten

  TRIX Basic-supplementen zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die bekend staan ​​om hun effectiviteit bij het bevorderen van de haargroei en het verbeteren van de haargezondheid. Onze producten zijn klinisch getest en hebben bewezen zichtbare resultaten op te leveren.

 • Exclusieve Voordelen

  Wanneer je lid wordt van ons verkopersnetwerk, krijg je toegang tot exclusieve voordelen, waaronder concurrerende prijzen, promotiemateriaal en voortdurende ondersteuning van ons toegewijde team.

TRIX-Basic-Supplements: Alpha, Beta and Gamma.

Het natuurlijke haargroei supplement

Op maat gemaakt voor verschillende soorten haarverlies, op basis van natuurlijke ingrediënten, die al door duizenden gebruikers worden gebruikt.

Ontdek TRIX Basis

GEFORMULEERD DOOR DERMATOLOGEN, AL MEER DAN 20 JAAR VERTROUWD

Waarom kiezen voor TRIX Basic?

TRIX Basic is een innovatieve behandeling tegen haaruitval, vakkundig samengesteld door dermatologen. Deze gespecialiseerde oplossing is meer dan 20 jaar ontwikkeld door het Dutch Hairloss Expert Centrum en heeft met succes duizenden patiënten met verschillende haarverliesaandoeningen behandeld. TRIX Basic is afgestemd op specifieke gevallen van haarverlies en garandeert gepersonaliseerde en effectieve zorg, ondersteund door tientallen jaren expertise en klinische ervaring.

 • TRIX Basic is tailored and faster treatments.

  Op maat gemaakte en snellere behandelingen

  TRIX Basic supplementen bieden geen generieke oplossing, maar zijn gericht op specifieke soorten haarverlies, waardoor behandelingen op maat en sneller worden gegarandeerd.

 • TRIX Basic is effective and safe results.

  Effectieve en veilige resultaten

  TRIX Basic-supplementen worden vertrouwd en aanbevolen door haarspecialisten en zijn 100% gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, wat zorgt voor effectieve en veilige resultaten voor gezonder haar.

 • TRIX Basic offers long term support.

  Langdurige ondersteuning

  Gebruikers krijgen ondersteuning bij het selecteren van het juiste supplement en profiteren van langdurige ondersteuning voor een optimale haargezondheid.

Waarom kiezen voor TRIX Basic voor je klanten?

 • Natuurlijk Herstel van het Haar van Jouw Klant

  Met TRIX Basic kunnen jouw klanten genieten van het voordeel van 100% natuurlijk herstel van hun haar, ongeacht het type haarverlies dat zij ervaren. Onze supplementen zijn ontworpen om effectief te zijn tegen verschillende oorzaken van haaruitval, waardoor uw klanten een veelzijdige oplossing krijgen voor hun individuele behoeften. Met TRIX Basic kunnen ze vertrouwen op een natuurlijke aanpak om hun haar te herstellen, ongeacht de aard van hun haaruitdagingen.

 • Verhoogde Klanttevredenheid en Loyaliteit

  Door TRIX Basic aan jouw klanten aan te bieden, kun je de klanttevredenheid en loyaliteit vergroten. Wanneer klanten dankzij TRIX Basic merkbare verbeteringen in hun haarconditie ervaren, zullen ze niet alleen terugkeren naar uw salon voor verdere behandelingen, maar zullen ze jouw salon ook aanbevelen aan anderen, wat resulteert in een groeiend klantenbestand en een bloeiend bedrijf.

 • Differentiatie van jouw Salon op de Markt

  Door TRIX Basic supplementen aan jouw klanten aan te bieden, onderscheidt jouw salon zich van concurrenten in de markt. Klanten zullen jouw salon associëren met hoogwaardige haarverzorgingsproducten en deskundig advies, wat resulteert in een positieve reputatie en een groeiend klantenbestand. Dit geef jij een uniek verkoopvoordeel en versterkt jouw positie als haarverzorgingsautoriteit in jouw lokale gemeenschap.

20+ jaar aanbevolen door dermatologen en haarspecialisten

Behandelingen op maat

"TRIX Basic is opmerkelijk effectief gebleken bij het aanpakken van verschillende soorten haarverlies. Door de formulering af te stemmen op de specifieke behoeften van elk individu, helpt het niet alleen bij het stoppen van haaruitval, maar bevordert het ook aanzienlijk de groei van gezond, robuust haar."

Prof.dr. Sherief Janmohamed (MSc) Dermatoloog

Veilig en effectief voor patiënten

"TRIX Basic onderscheidt zich door zijn natuurlijke samenstelling, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die synergetisch werken om haaruitval tegen te gaan en een gezonde haargroei te bevorderen. Dit zorgt voor een veilige en effectieve oplossing voor onze patiënten."

Albert Gho, Consultant en Haarspecialist

Duizenden patiënten ervaren

"In onze haarkliniek is TRIX Basic een game-changer geweest voor onze patiënten. Duizenden mensen gebruiken nu TRIX Basic en ervaren aanzienlijke verbeteringen in de gezondheid en het zelfvertrouwen van hun haar."

Mirjam Broerse, Directeur Haarkliniek